I farans riktning – Viveca Sten

Morden i Sandhamn fortsätter. I farans riktning kom redan 2013, men det är först nu som jag har hunnit läsa den. För en gång skull är Nora Linde inte så aktiv i att lösa mordet, eller rättare sagt morden. Istället är det Noras jobbproblem som är bihistoria till själva mordgåtan.

Jag tycker fortfarande att Viveca Stens deckare är bra, men I farans riktning, som är den sjätte i serien om Nora och hennes gamla kompis polisen Thomas Andreasson, är inte en av de bästa enligt min mening. Tillvägagångssättet, vid första mordet, är dock ett av de mest intressanta som jag har läst på länge.

Har man läst de andra fem Morden i Sandhamn-romanerna så ska man givetvis även läsa dessa 375 sidor.

This entry was posted in Bokrecension. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.