Jöran Hägglund ska hyllas

Jag har varit två dagar i Köpenhamn på möte med Nordiska rådet och inte hunnit blogga, men givetvis var det en stor glädje när vi hörde att SAAB hade fått en ny ägare.

I Centerpartiets riksdagsgrupp har vi fått löpande information av statssekreterare Jöran Hägglund om hur arbetet har gått. Det har varit ett oerhört jobb, mer eller mindre heltidsjobb för Hägglund under ett år och självklart har andra på näringsdepartementet fått ta över mycket av hans ordinarie arbetsuppgifter.

Jag ser nu i DI att Spykers vd Victor Muller hyllar Maud Olofsson och regeringen för ett “fantastiskt jobb“. Visst är det näringsministern som har varit ytterst ansvarig och fattat de rätta besluten, men den som ska hyllas mest av alla är Jöran Hägglund.

This entry was posted in General and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.