Grattis Bodström!

Blev uppmärksammad på en smårolig sak, speciellt med anledning av tidpunkten. Mannen som “hinner med” allt, Thomas Bodström, har fått ytterligare ett uppdrag. Han kryssade sig in i kyrkofullmäktige i Boo församling. Det är bara att gratulera till det nya uppdraget!

Måste göra ett tillägg…

Enligt TT så säger Bodström att han hade blivit garanterad att inte komma in! Vadå garanterad att inte komma in? Vem tror han bestämmer det om inte väljarna? Var det så svårt att räkna ut att han skulle kryssa sig in? Har man ställt upp i ett val och får väljarnas förtroende så måste man givetvis ta platsen och det gäller givetvis även Carl Bildt. Att bara ställa upp för att vara röstmagnet och sedan inte ta platsen är att aktivt lura väljarna.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Grattis Bodström!

  1. Malte Lewan says:

    Efter vad jag läst tidigare om Bodström och hans uppdrag och hur han sköter dem är jag säker på att han kommer att ha en hundraprocentig närvaro åtminstone i kyrkofullmäktige i Boo församling.

  2. Kurt says:

    Även utrikesminsiter Carl Bildt blev ju som sagt inröstad. Därför har nu kyrkofullmäktige i församlingen Hedvig Eleonora, på Östermalm i Stockholm beslutat att genomföra alla sammanträden på flyget, eftersom Carl Bildt reser så mycket.

  3. Kul! Hörde idag att även Beatrice Ask blivit invald. Jag förstår inte varför de ställer upp när de vet att de inte kommer att hinna med eller prioritera ett sådant uppdrag. Alla tre ska kritiseras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.