Wellington Nya Zeeland

Har nu haft en halvdag i Nya Zeelands huvudstad Wellington. En ganska liten stad liksomCanberra, menmed mycket mer karaktär. Många kullar och väldigt grönt, staden har gett ett mycket gott intryck så här långt.

Någon som kan tipsa om trevliga restauranger eller uteställen? Ikväll ska det dock bli traditionell nyzeeländsk bbq med den svenska generalkonsuln (som dessutom är fd nyzeeländsk minister).

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Wellington Nya Zeeland

 1. Om du får möjlighet passa på att äta på något av ställena nära Queens Whraft som ligger nere vid vattnet i det som heter Waterfront.

  Annars hoppas jag att du får en bra vistelse i Wellington!

  Mvh Isak (c), Kronobergare som nu befinner sig i Wellington.

 2. Mange says:

  Hälsa Frodo och Gandalf om du springer på dem…

 3. Hej Isak, Karin berättade att hon träffat dig, hur hamnade du i Wellington? Vi har varit på The Loaded Hogg, är det i Queens Whraft?

  Mange, jag lovar!

 4. Japp det var i takterna där jag tänkte mig, nere vid vattnet!

  Jag bestämde mig i nian att jag efter gymnasiet skulle ner till Nya Zeeland, så det har varit ett litet mål… nu jobbar jag de sista månaderna på en vingård, kommer hem i mitten a maj…. Ta hand om Sverige tills dess!

  Mvh Isak

Leave a Reply

Your email address will not be published.