Grattis Kalmar!

Allsvenskan är slut och det är bara att skicka ett stort, välförtjänst grattis till Kalmar. Sett över hela säsongen är KFF det bästa laget. Det finns klubbar med bättre spelarmaterial och det finns klubbar som haft perioder av bättre spel, men det gäller att få fram det bästa möjliga laget av tillgängliga spelare och att vara bra i 30 omgångar.

Malmö FF avslutade säsongen med att skicka Sundsvall djupt ner i Superettanträsket. 6-0 på Mamö stadion var en härlig slutpunkt på säsongen och för denna arena som nu går i graven efter 50 år. Även om det nu slutade med sex matcher utan förlust, två storsegrar med 6-3, 6-0 (det är inte tennis) och en sjätteplats för MFF så måste ledningen verkligen fundera över vad som är fel i föreningen. Det har varit oacceptabelt låg nivå under stora delar av säsongen och en bra avslutning får inte betyda att alla sitter lugnt i båten och ser fram emot nästa säsong.

Nästa år ska guldet tillbaka till Malmö!

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.