Klarar inte Obama en satirteckning så klarar han inte av att vara president

USA:s president måste vara en av de personer i världen som får stå ut med mest satir, förlöjligande, hån, lögner och andra falska negativa omdömen. Vill Barack Obama bli världens mäktigaste person så är det nog bara att vänja sig vid att alla inte gillar honom och att det dagligen kommer att finnas artiklar, bilder, teckningar m.m. som skulle vara upprörande för vem som helst.

Att bli upprörd över en satirteckning känns som en storm i ett vattenglas i jämförelse med det som kommer om han blir vald till USA:s 44:e president. Att motståndaren McCain snabbt går ut och fördömer är en självklarhet, men Obama borde hellre bemöta satiren med att det är dålig satir.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Klarar inte Obama en satirteckning så klarar han inte av att vara president

  1. Nan says:

    Ska bli intressant att se hur Obama klarar FISA-frågan, USAs egen FRA-kris, Clinton röstade mot och McCain la ner sin röst (verkar vara emot lagen, men vågade/ville inte gå mot sitt parti/Bush).

  2. Erik says:

    Hellre en Obama som har svårt att ta satir än en McCain som vill döda fler irakier snabbare än idag, och säkert inte skulle ha något emot att fortsätta en världsturné med krig.

    Åh, förresten när jag tänker på det, hellre en svensk regering som vägrar militärt samarbete med en regim som torterar människor från hela världen och fängslar människor på obestämd tid utan rättegång. En regering som öppet kritiserar detta, oavsett vem som gör det. Varför fanns inget sådant regeringsalternativ i förra valet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.