13/9 Lund, Kävlinge och Trelleborg

Ännu en dag avklarad, bara tre intensiva valrörelsedagar kvar (räknar inte in söndagen, då står vi och delar ut valsedlar och ska/får inte försöka påverka väljarna).

Jag har tidigare skrivit om stämningen på torget i Lund så jag nöjer mig med att konstatera att känslan inför söndagen är positiv.

Senare på eftermiddagen var jag i Kävlinge och kampanjande vid järnvägsstationen. När pendlarna kom från Lund/Malmö eller Landskrona/Helsingborg så stod vi där och delade ut valmaterial och bjöd på kaffe och bullar. Förhållandevis många tar emot foldern, men självklart möts vi nu också av ganska många som redan röstat.

På kvällen pratade jag trygghet i Trelleborg, eller rättare sagt i Klörup norr om Trelleborg. Jag var inbjuden av Centerpartiet i Trelleborg och istället för att ha det i en vanlig lokal så var vi i det gamla häktet i Klörup. Det var häkte i över 200 år och stängdes 1909. Kul att se. Det kom ca 15 personer och eftersom det inte finns någon el i huset så fick det bli stearinljus istället. Riktig mysigt.

This entry was posted in General, Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.