11/9 Malmö och Lund

Idag har jag stått i Centerpartiets valstuga i Malmö under några timmar kring lunch. Så mycket folk! Konstant kö av intresserade, framförallt skolelever. Vi var två eller tre som stod där, men i själva verket skulle vi behövt vara minst fem.

Kl. 12 var jag i Amnestys valstuga på utfrågning. De har faktiskt en härligt alliansorange (de menar säkert att den är Amnestyorange) valstuga på Gustav Adolfs Torg bredvid alla partiernas valstugor. Anledningen till utfrågningen och att de har valstuga är att de vill sätta fokus på de frågor som de tycker är viktigast i valrörelsen. Det gick bra tror jag.

Efter några timmar i Malmö körde jag tillbaka till Lund för en gemensam alliansmanifestation vid universitetssjukhuset. Vi stod i några timmar där med (andra hade stått där hela förmiddagen) och delade ut Allians för Skånes valmanifest i kortform till patienter, anhöriga och andra som skulle till eller från lasarettet.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.