8/9 Lund och Södra Sandby

Idag hade jag planerat en tämligen lugn eftermiddag för att hinna skriva insändare med mera. Lite lugn blev den, men det blev också intervjuer med Rapport, SR till Studio Ett och Expressen. Faktiskt om tre olika saker och det var helt utan egen “förtjänst”, det var alltså de som ringde till mig. Det handlade om Pirate Bay-mörkning, integritetsaspekter i lagstiftningen och yttrandefrihet.

På förmiddagen var jag på debatt på IT-media och Turismgymnasiet här i Lund. Båda är friskolor. Ändå fick vänsterpartiet mycket applåder, svårt att förstå när V vill stänga deras skola. Debatten blev min sämsta i valrörelsen, och det var också den sämst organiserade. Elever var debattledare och de hade inte riktigt bestämt sig för vad som skulle gälla. Vi fick olika mycket tid och det var varken inledning eller avslutning på debatten.

Nu ikväll har jag varit på torgmöte i Södra Sandby. För er som inte bor här nere så kan jag berätta att det är en “förstad” till Lund. Ganska många intresserade som stannade och pratade. Eftersom det också ligger nära Veberöd så träffade jag på en del som jag känner eller vet vem det är från skoltiden.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.