Borelius avgår

Vilken helvetesvecka hon har haft! Visst kan man säga att hon får skylla sig själv, men samtidigt är det nog ingen som kan föreställa sig hur det känns att vara mitt inne i ett fanatiskt mediadrev. För henne själv, hennes familj och för regeringen så tror jag att avgångsbeslutet var den bästa möjliga lösningen.

Samtidigt öppnas nu en lucka som gör det ännu svårare för Cecilia Stegö Chiló att sitta kvar. Reinfeldt måste ändå göra en regeringsombildning och då går det lika lätt att byta ut två som en minister.

Och om det är någon som undrar om jag har betalt min TV-licens så är svaret dubbelt upp. Eftersom jag är skriven i Lund och min fru i Stockholm så måste vi betala två TV-licenser. Kan man få lite positiv mediauppmärksamhet för det tros?

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Borelius avgår

  1. Init says:

    Det är klart att du inte får någon positiv uppmärksamhet, det är endast negativ uppmärksamhet som säljer. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.