Centerpartiets riksstämma i Örebro

Imorgon börjar vår stora riksstämma i Örebro. Vi är 521 ombud som ska debattera och votera på Conventum, vi ska även hinna umgås, äta gott och helt enkelt ha så kul som det alltid är på stämmorna. Numera får vi dessutom bara chansen vart annat år, så det gäller att passa på.

På fyra dagar ska vi behandla tio politikområden. “Mitt” område, där jag också är ansvarig för riksdagsgruppen, är programmet Öppenhet – respekt för individen som behandlar grundlagsfrågor, integritetsfrågor, jämställdhet och rättsfrågor. Är övertygad om att vi kommer att ha mycket intressanta diskussioner både i kommittén (som under morgondagen ska behandla partistyrelsens yttrande och lägga fram förslag till beslut till stämman) och under själva stämman.

Som distriktsordförande för landets största distrikt, Skåne, så har jag med mig hela 50 ombud. Det är en från varje av Skånes 33 kommuner plus 17 ombud från distriktet som fördelas utifrån medlemsantalet. 50 ombud är oerhört många och det kommer att bli både kul och utmanande.

Hur mycket jag hinner blogga från stämman vet jag inte, men jag ska försöka att hålla er uppdaterade.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.