”Vi ska bli en starkare politisk röst i Skåne!”

Pressmeddelande efter stämman i Hässleholm:

På måndagskvällen hade Centerpartiet i Skåne sin årliga distriktsstämma, den här gången i Kulturhuset i Hässleholm. Ett 150-tal ombud från hela regionen hade kommit för att avtacka den avgående distriktsordföranden Ingemar Jeppsson efter sex år på ordförandeposten och för att välja en ny distriktsordförande.

Stämman valde enhälligt Johan Linander, Stora Rödde, till ny distriktsordförande. Johan har tidigare varit andra vice ordförande och är tillika riksdagsledamot. Till första vice distriktsordförande valdes Torbjörn Raimosson, Örkelljunga och till andra vice distriktsordförande valdes Josefin Holmberg, Trelleborg.

Utöver distriktsordförande Ingemar Jeppsson, Eslöv, så avtackades vice distriktsordförande Ingrid Karlsson, Kristianstad, samt ledamöterna Ulf Molin, Höganäs, och Katarina Erlingson, Lund efter mångårigt arbete i distriktsstyrelsen.

Till nya ledamöter i distriktsstyrelsen valdes utöver Josefin Holmberg även Bassem Nasr, Malmö, Lars-Ivar Ericson, Tyringe och Mattias Andersson, Kävlinge. Stämman valde även ombud till Centerpartiets partistämma i Örebro, till partiets förtroenderåd samt till styrelsen för Skånska Tidningsföreningen.

Distriktsordförande Johan Linander avslutade distriktsstämman med att tacka för det stora förtroendet att få leda Sveriges största Centerpartidistrikt.

– Vi är nu inne i ett valår med valet till Europaparlamentet och nästa år är det dags för valen till riksdag, region och kommun. Centerpartiet i Skåne ska bli en starkare politisk röst och när skåningarna ska gå till valurnorna ska de veta var Centerpartiet och våra kandidater står politiskt. Vi ska bli tydligare, vi ska bli tuffare och skåningarna ska märka att vi syns och hörs mer, avslutade Johan Linander.

This entry was posted in Pressmeddelanden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.