GOD JUL!

Så här några minuter in på julafton så vill jag givetvis passa på att önska alla bloggläsare en riktigt god jul. Även om jag ibland svarar lite arrogant, kort eller inte alls så är jag tacksam för (nästan) alla era kommentarer. Utan kommentarerna skulle det här vara en trist blogg, ja, förmodligen skulle den inte finnas överhuvudtaget.

Så, tack för att ni lägger tid på att läsa och kommentera det jag skriver!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to GOD JUL!

  1. Ryder says:

    Hej Johan.

    Detta är första gången jag kommenterar ett inlägg i din blog, även fast jag läser den regelbundet. Jag finner många av diskussionerna väldigt intressanta.

    Det är väldigt tillfredställande att se en riksdagsman diskutera seriöst med meningsmotståndare och väljare. Jag önskar verkligen att fler gjorde det på samma sätt som du. Det inger respekt även fast jag inte håller med dig i vissa frågor.

    God jul och gott nytt år önskar en Piratpartist.

  2. Hej Ryder, välkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.