Så fel det kan bli…

Läste nyheten i SvD om att någon köpt upp maudolofsson.com och länkat sidan till Sverigedemokraternas hemsida. På samma sätt har de gjort med Göran Hägglund, Lars Leijonborg, Lars Ohly och Maria Wetterstrand. Jag förstår att det känns obehagligt för de drabbade, men samtidigt är det inte så hemskt som en del vill göra det till. För det första, vem söker på maudolofsson.com? Och för det andra, den som mot förmodan söker på maudolofsson.com för att få veta något om Maud Olofsson blir snarast förbannad för att de kommer till Sverigedemokraternas hemsida.

Jag kunde givetvis inte låta bli att testa om det stämde och mycket riktigt hamnade jag på sd:s hemsida. Men vad får jag då se som deras andranyhet… Jo, “Folkpartist kapade sverigedemokrat-domän”. Det handlar tydligen om att Liberala Ungdomsförbundets vice ordförande Majed Safaee köpt upp sverigedemokraterna.info. De skriver att det hände i oktober 2006. Ska vi tolka det som att sd hämnas och därför köpt upp larsleijonborg.com m.fl? Sd:s pressekreterare utgår tydligen också från att det är någon sverigedemokrat som är skyldig. Han säger i SvD (utan att egentligen få någon fråga om det), “vi kan ju inte hållas ansvariga för något våra medlemmar gör.”

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Så fel det kan bli…

  1. z999 says:

    Jag fick inte upp något på sverigedemokraterna.info, är det nedlagt?

    “Han säger i SvD (utan att egentligen få någon fråga om det), “vi kan ju inte hållas ansvariga för något våra medlemmar gör.””

    Jag hoppas att han är felciterad eller nåt. SD har inte ansvar för vad medlemmarna gör men de har ansvar för vad de själva gör mot medlemmar som beter sig på det sättet. Ett meningslöst tilltag som kommer att ge dålig cred för partiet, även bland de mest övertygade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.