Så underbart!

Kan inte låta bli att skriva det.

HIF-MFF 0-1!

För dig som inte är mer eller mindre fanatiska supportrar till ett lag kan det säkert vara svårt att förstå, men det är för underbart för att låta bli att skriva några rader.

Ikväll slog alltså Malmö FF Helsingborgs IF på Olympia med 1-0. Att slå HIF på deras hemmaplan är utan tvekan årets skönaste seger. Den rivalitet som finns mellan klubbarna kan i Sverige nog bara jämföras med Djurgården och AIK:s. För att på något sätt beskriva känslan så kom jag på mig själv för några minuter sedan (snart tre timmar sedan matchen slutade) att jag satt och småskrattade för mig själv. En varm känsla inombords som bara bubblar. Har du varit så där underbart nyförälskad så har du varit med om känslan. Härligt!

This entry was posted in Sport. Bookmark the permalink.

One Response to Så underbart!

  1. Ola says:

    Det var lysande!

    Det var hårt på slutet men Sandqvist är bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published.