Sahlin i alla fall

Idag sa Göran Persson adjö med sin sista debatt i riksdagen. Jag får medge att han är en god retoriker. Till och från ful i debatten, speciellt mot kvinnor (Maud), men inte så flagrant att åhörarna reagerar negativt. Idag märktes det dock att han verkligen fick anstränga sig för att få upp det engagemang som krävs för att göra en bra debatt. Det märktes att han redan har tankarna på annat.

Samma dag som Persson i praktiken lämnar så tycks det stå klart att Mona Sahlin blir valberedningens förslag på ny partiordförande. Om det sedan blir hon som höjer blomsterkvasten och tackar för det eniga stödet på kongressen i mars återstår att se. Jag kan nämligen inte tänka mig att Pär Nuder och hela den tunga del av socialdemokratin som vill se Nuder axla Perssons mantel (på exakt samma sätt) har gett upp kampen. Finns det någonting att skapa en ny Sahlin-skandal på så kommer det att komma fram. Och jag skulle inte bli förvånad om hugget kommer inifrån “rörelsen”.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sahlin i alla fall

  1. Pingback: Frostberg i San Francisco

  2. Alliansen says:

    Ren parodi detta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.