Jag blir inte statsråd….

Inte för att jag trott att Maud skulle ringa (tror att hon ringer till centerpartisterna och inte Reinfeldt), men nu vet jag att jag inte får något samtal. Ryktet säger åtminstone att de som ska tillfrågas om de vill ta en statsrådspost skulle få frågan idag (onsdag). Betänketiden är inte speciellt lång. Laguppställningen ska vara klar imorgon och presenteras på fredag förmiddag.

Vem blir det då som ska sitta i regeringen? Ingen aning. Jag har verkligen inte hört någonting överhuvudtaget. Det skulle vara kul att avslöja något här på bloggen. Men tyvärr, jag har inget att avslöja.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jag blir inte statsråd….

 1. Leffe says:

  Jag såg ett intressant rykte om att Beatrice Ask och Johan Persson gratulerade varandra vid uppropet i riksdagen – inte osannolikt att en av dem blir justitieminister – eller att de delar på det departementet?

  Kan du inte berätta lite om spelet i riksdagen kring utskottsordförandeposter etc?

 2. site admin says:

  Inget jag hört talas om. “Spelet” är kort och gott förhandlingar mellan partiledarna. Varken mer eller mindre. Utskottsordförandeposterna förhandlas samtidigt som ministerposterna. Tror att principen blir att det parti som har ministerposten inte ska ha utskottsordförandeposten.

 3. Björn says:

  Vad synd. Du hade nog blivit en bra justitieminister. Får verkligen hoppas att partiledarna inte är så dumma att de väljer Johan Pehrsson till den posten…

 4. svensson says:

  Ahh! det var tråkigt, samhället var väl inte redo för en skånsk justitieminister kan hända 😉 Hoppas det blir nån hyfsat neutral och sansad person i allafall, så att det inte blir samma “Bodströmbuskis” de var innan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.