15/9 Lund och Veberöd

Två dagar fram till valet. Börjar bli rejält trött både fysiskt och psykiskt, men till söndag orkar man såklart. Idag var det torgmöten på hemmaplan. Först på Stortorget i Lund i tre timmar och sedan i Veberöd lika länge. Veberöd är verkligen hemmaplan, det är där jag växte upp och min föräldrar bor fortfarande där.

Stämningen är fortfarande god. Så många som hämtade valsedlar hos oss på Stortorget har jag aldrig varit med om tidigare. Det var dock mindre folk än tidigare eftersom eleverna inte kom, skovalet är idag.

I Veberöd var det inte lika mycket folk som i Lund, men det var ändå trevligt. Stod utanför Konsum och trängdes med moderaterna och socialdemokraterna. Egentligen är det inget bra att stå utanför mataffärer, alla vill skynda sig hem. De tar emot valmaterial, men några längre samtal blir det inte.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.