12/9 Heldag i Lund

En riktig skitdag både för demokratin och för MFF. Bomb på Gustav Adolfs Torg, det känns overkligt. Och sedan förlust mot Helsingborg…

Under dagen var jag först på två debatter på Spyken i Lund, min egna gamla gymnasieskola. Eftersom alla elever inte får plats i aulan så var det två debatter, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Även den här gången var det elever som höll i debatten. Tyvärr gick det inte så bra. När en av debattledarna gång på gång applåderade vad vänsterpartisten sa så kändes det riktigt tråkigt.

Under eftermiddagen stod jag på Stortorget i Lund och pratade med intresserade lundabor. Dagens bästa var killen som avslutade vårt halvtimmeslånga samtal med: Det är konstigt, jag kom ner till torget som moderat och åker hem som centerpartist. Då är man nöjd!

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.