11/8 Bloggen citerad på radio

Idag har jag varit med i radio, Studio Ett (fredag, 17-timmen, ca 19 minuter in i programmet), och debatterat åtgärder efter de planerade terrordåden som avslöjats i London. Eller rättare sagt, inte åtgärder. Motdebattör var Johan Pehrson, min folkpartistiske kollega som är ordförande i justitieutskottet.

Jag tycker att det blev en bra diskussion där våra olika prioriteringar klargjordes, men också att vi inte är så väldigt oeniga i sak. Studio Ett är bra eftersom man får tala till punkt, de har tid att fördjupa sig i frågor på ett sätt som man aldrig har i nyhetsförmedlingen.

Jag vet inte hur många lyssnare programmet har, men jag vet att jag skulle behöva vara på obegripligt många torgmöten för att nå ut till lika många personer…

För bloggens del tror jag att det var premiär i radio. Programledaren citerade vad jag skrev igår: “Snarare är det så att när det blåser som hårdast, då gäller det att vara som lugnast.” Kul, får se om det ökar antalet besökare och kommentarer.

This entry was posted in General, Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

4 Responses to 11/8 Bloggen citerad på radio

  1. MB says:

    Ska du ha min röst får du fan stå upp mot populistiska folkpartister. Det är en _STOR_ skillnad mellan att i panik införa nya lagar och att tänka efter före och värna om den personliga integriteten!

  2. site admin says:

    Självklart står jag upp för mina åsikter. Intressant är också att jag har väldigt många folkpartister på min sida, till och med folkpartistiska riksdagsledamöter.

  3. Pingback: Virtuellt bondförnuft - HitOchDit.com » Fyrtal i ess….

  4. Pingback: Bloggen Bent » Fyra små rätter - redux

Leave a Reply

Your email address will not be published.