10/8 Värmland

Idag har jag varit i Värmland och valkampanjat. Träffat närpolischeferna i Arvika och Karlstad plus en tidningsintervju. Hade väl kunnat vara mer media, men hon som kom var mycket engagerad och ställde bra frågor.

Bäst: Centerpartiet i Värmland lanserar mig som möjlig justitieminister om alliansen vinner valet. Det är inget som jag tänker på varje dag eller har som uttalat mål, men självklart är det glädjande att centerpartisterna i Värmland tycker att jag gjort ett så bra jobb med justitiefrågorna att de ser mig som en kandidat till justitieministerposten.

Sämst: Fick stiga upp kl. 5 i morse för att flyga Sturup-Arlanda-Karlstad. De som känner mig vet att jag direkt är morgonpigg.

Konkurrenter: Alla partiledarna i alliansen var i Karlstad igår. Media blir kanske inte lika upphetsade när jag kommer dit…

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.