Pär Nuders patetiska försök

Pär Nuder kallar Allians för Sverige för en PR-kupp. Han försöker genom media förmedla en bild av att alliansen inte är någon allians och att vi bara skapat Allians för Sverige för att vinna billiga poäng.

Patetiskt. Är det någon som tvivlar på att de fyra borgerliga partierna vill regera ihop efter valet 2006? Tror Pär Nuder att något av våra fyra partier skulle kunna tänka oss att stödja socialdemokraterna för att göra honom till statsminister? Knappast!

Är det något som är tydligt i svensk politik just nu så är det att de fyra borgerliga partierna håller ihop och kommer att hålla ihop för att bryta sossarnas allt för långa maktinnehav och bilda en ny regering i september nästa år. Har Nuder missat det?

Att vi har fyra olika budgetalternativ är inte konstigare än att vi är fyra olika partier. Och det ska vi förbli. Väljarna kommer att ha fyra borgerliga partier att välja mellan i valet, fyra partier med en gemensam plattform men som betonar olika frågor olika mycket. Det kommer att vara skillnader i en del frågor, precis som det är mellan sossarna, vänsterpartiet och miljöpartiet i den nuvarande maktalliansen.

Är det någon som tror att S, V och Mp kommer att ha ett budgetalternativ 2007 när de sitter i opposition?

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.