Nystart för bloggen

Precis nu slutar jag som riksdagsledamot. Det känns vemodigt. Det har varit tolv fantastiska år som företrädare för mina väljare i södra Skåne. Ändå valde jag att inte kandidera igen. För att utvecklas som människa krävs nya utmaningar och därför har jag valt att hoppa rakt ut i det okända.

Bloggen ska nu få en nystart. Nu behöver jag inte ta så mycket hänsyn till alla andra utan kan skriva precis vad jag vill om allting. Kommer helt enkelt att ge mitt perspektiv på saker och ting inom politiken.

Den senaste månaden har jag också startat ett företag, Linander politik och påverkan AB. Ännu mest ett hobbyprojekt, men visst hoppas jag på uppdrag. Min tanke är att förenkla kommunikationen mellan organisationer och förtroendevalda. Min erfarenhet av hur man påverkar inom politiken är stor efter tolv år i riksdagen, såväl i majoritet som opposition, fem år i landsting/region, såväl i majoritet som opposition, och åtta år med kommunala uppdrag, såväl i majoritet som i opposition.

Vill ni kontakta mig som vd för Linander politik och påverkan så mejla på linanderpolitik@gmail.com.

This entry was posted in Linander politik och påverkan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.