Stum sitter guden – Anna Jansson

Jag har läst några andra “Maria Wern-romaner” av Anna Jansson tidigare, men “Stum sitter guden” är den allra första i serien om polisen Maria Wern från år 2000. Det var dessutom Anna Janssons debutroman.

Det är en rakt genom spännande deckare med en galnings syn på nordisk mytologi som grund. Och det blir bra. Jansson lyckas utmärkt med såväl personbeskrivningarna och historien runt Maria Wern som med själva mordgåtan. Det var en fantastiskt bra debutroman och det fortsatte bra. Om det står rätt på hennes egen hemsida så släpps den 15:e romanen med Maria Wern i huvudrollen idag.

Stum sitter guden är 216 spännande sidor som bör läsas om man gillar deckare.

This entry was posted in Bokrecension. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.