Moderaterna ansluter sig till mitt förslag om organiserat tiggeri

Det är bra att Moderaterna nu ansluter sig till mitt gamla förslag om att förbjuda organiserat tiggeri.

Som rapportör för människohandelsfrågor inom Baltic Sea Parliamentary Conference (samarbetet mellan parlamenten runt Östersjön) så ser jag att behovet av en sådan här lagstiftning är ännu större i vissa andra länder. Där är organisering av barn som tigger inte en ovanlig företeelse. Fick många skrämmande berättelser om detta när jag var i Vilnius på en konferens för två veckor sedan.

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Moderaterna ansluter sig till mitt förslag om organiserat tiggeri

  1. z999 says:

    @Linander:
    Där ser man. Jag tyckte ditt förslag var bättre nu än när jag läste det förra gången. Det är inte vattentätt och jag vet inte hur ett sånt förslag skulle se ut men det är i alla fall en bra början som borde slå någotsånär rätt när det tillämpas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.