Centerpartiet är bästa företagarparti

Den Nya Välfärden har gjort en enkätundersökning bland riksdagsledamöterna angående vår inställning till företagarpolitik. Den är inte överraskande, men glädjande, att Centerpartiet är det bästa företagarpartiet.

This entry was posted in General and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Centerpartiet är bästa företagarparti

  1. frekar06 says:

    Inte särskilt förvånad. I övrigt tycker jag att det förslag som en del arbetsgivare vill ha kring att man lättare ska kunna säga upp anställda av personliga skäl är helt feltänkt då det öppnar för godtyckliga uppsägningar. Sådana ska vi inte ha.

    För övrigt en riktigt intressant partiledardebatt som jag för övrigt tycker handlade för lite om hur små företagen ska bli fler i Sverige. Sen är det möjligt att jag missade något om småföretagen när jag gick runt lite på olika kanaler för att se om de hade nyheter om den allvarliga tågkrasch som inträffat utanför Norrköping ikväll där ett X2000 tåg kört in i en grävlastare. Senaste uppgiften är att 18 personer är allvarligt skadade. Obehagligt och en stor utredning av vad som gick fel lär inledas nu. /Frekar06

  2. frekar06 says:

    Uppdatering: Tre personer är allvarligt skadade men 18 personer är förda till sjukhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.