Mona börjar bli desperat

Nu börjar Mona Sahlin bli desperat pga de usla opinionssiffrorna. Nu åker hon runt i landet och lovar och lovar och lovar. Idag har hon tydligen varit i Jämtland och lovat ett nytt fängelse som de inte har pengar till i sin budget.

När man inte har mer pengar i sin budget som täcker vallöftena så finns det två alternativ. Antingen avfärda det som ett vallöfte som aldrig kommer att uppfyllas, eller att den nya utgiften måste bekostas genom besparingar inom budgetposten. Med andra ord, Kriminalvården måste spara i sin verksamhet för att kunna betala ett nytt fängelse som Kriminalvården själva inte anser att det finns underlag för.

This entry was posted in General and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Mona börjar bli desperat

  1. frekar06 says:

    Johan. Håller helt med om att Sahlin börjar bli desperat.
    Du glömde dock ett alternativ för att täcka vallöften man inte har pengar i sin budget till, nämligen att sätta igång sedelpressarna, vilket verkar vara det som Sahlin och company ska göra efter valet. De har ju föreslagit satsningar på låt oss säga 100-200 miljarder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.