Kul stämning inom socialdemokraterna…

I måndags presenterade socialdemokraternas två tyngsta stockholmspolitiker, Carin Jämtin och Ililja Batljan, sina planer för hur stockholmarna ska få mer tid över. Att ha servicetjänster i anslutning kollektivtrafiken är en bra idé och så är det ju redan idag, t.ex. kemtvättar, skoklackning, mataffärer osv. Men så föreslog de även, något oklart vad det faktiskt skulle vara, att det skulle finnas någon slag “butlertjänster“.

Jag utgår från att tunga politiker som skriver på DN Debatt har tänkt genom noga vad de lägger för förslag. “Butlerförslaget” är lätt att skämta om och de hade säkert räknat med att vi i alliansen skulle göra det (annars är de mer än lovligt naiva), men Jämtin och Batljan måste blivit minst sagt förvånade när deras partikamrat Thomas Östros skämtar om det.

This entry was posted in General and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.