Den första riktiga kampanjveckan är slut

Det känns som att den gångna veckan har varit den riktiga valrörelsens startvecka. Inte bara för att de båda statsministerkandidaterna har hållit sina valupptaktstal, utan även för min egen del med fem dagars kampanjande runt om i Sverige och Skåne. Först gjorde jag sydöstra Sverige på tre dagar, besökte tullen i Karlshamn, polisen och ett skyddat boende i Ronneby, hade presskonferens i Högsby och var med radio Kalmar, träffade polisen i Vimmerby, samt var på polisstationerna i Mjölby och Valdermarsvik. En intressant turné med bra mediautfall.

Sedan nu i helgen har jag fortsatt i Skåne med Hässleholmsfestivalen i lördags och Höganäs idag. Däremellan har jag delat ut mina personliga valfoldrar och även distribuerat foldrar till andra som ska hjälpa mig med utdelningen. En bra och effektiv vecka.

Nu är det fem veckor kvar och det ska bli fem roliga, jobbiga, intensiva och framgångsrika valkampanjveckor. Alliansen ligger just nu i ledning och vi i Centerpartiet har 5,5 procent i dagens Sifo. Läget är väldigt likt läget i mitten av augusti 2006. Då slutade det med alliansregering, vi fick 7,9 procent och blev riksdagens tredje största parti. Det ska gå minst lika bra den här gången!

This entry was posted in General, Hänt i valrörelsen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Den första riktiga kampanjveckan är slut

 1. Don Joan says:

  Lägger du ut din personliga valfolder på webben? Hade varit kul att få ta del av den.

 2. Don Joan says:

  Informativt och snyggt, gillade upplägget. Har bara fått en valfolder i postlådan hittills, den var från Lill Jansson (FP). Hon behandlar många av mina hjärtefrågor inom vård/LSS.
  Den var faktiskt riktigt bra och bjöd på ett gott skratt, längst ner stod:
  Tycker du att det här flygbladet är fult? Jo, det kanske det är. Men min kampanjbudget är skral så flygbladet är hemmatillverkat och utskrivet på mina föräldrars gamla kopiator från 70-talet.

  Man tager vad man haver sa Cajsa Warg, haha.

 3. Tack. Smart folkpartist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.