Rödgrön Vattenfallsröra

Centerpartiets förslag om att sälja en del av Vattenfall har skapat en riktigt underhållande rödgrön splittring. Det är inte bara splittring inom vänsterkartellen, det är splittring mellan Peter Eriksson och Maria Wetterstrand inom Mp och Thomas Östros lyckas till och med vara splittrad med sig själv.

Per Ankersjö har bloggat om det på ett intressant och kul sätt.

This entry was posted in General and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rödgrön Vattenfallsröra

  1. frekar06 says:

    Cirkusen i det Röd-Gröna samarbetet börjar faktiskt bli pinsam. Deras agerande är oseriöst. Att det skulle bli illa med Sahlin vid rodret kunde man räkna ut. Men att det skulle bli så här illa trodde inte jag. Hon har tillsammans med Ohly med stor säkerhet omöjliggjort en Röd-Grön regering för på åtminstone två mandatperioder. Ingen kan längre ta det Röd-Gröna alternativet på allvar. Det är knappt jag vill betrakta de som ett regeringsalternativ längre. Och vi har fortfarande det stora problemet kvar att man inte har någon gemensam politik. Hur blir det till exempel med Afghanistan insatsen? Kommer de Röd-Gröna att förlänga mandatet? Vi hörde Mona Sahlin så sent som för en vecka sedan säga att vi väljare ska få besked i god tid innan valet om detta. Men det är sex veckor till valet och Sahlin kan inte i valdebatterna sitta och hävda att väljarna i god tid innan valet ska få besked. //Frekar06

  2. z999 says:

    @Frekar06:
    “Hur blir det till exempel med Afghanistan insatsen? Kommer de Röd-Gröna att förlänga mandatet? Vi hörde Mona Sahlin så sent som för en vecka sedan säga att vi väljare ska få besked i god tid innan valet om detta.”

    Jag förstår att hon ser det som en bifråga, den svenska “insatsen” har ju varken gjort till eller från. Jag tror hon ser det som att det inte spelar någon roll och kan vara vän med båda sidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.