Till Norge

Blir det lite trögt med moderering av kommentarer och få inlägg de närmsta dagarna så beror det på att jag är på möte i Oslo med Nordiska rådet. Redan i eftermiddag ska vi i Mittengruppen (i NR är vi uppdelade i partigrupper och Centerpartiet ingår i Mittengruppen, tillsammans med Fp, Kd och Mp från Sverige plus partier från alla andra länder och självstyrande områden förutom Grönland) ha ett intressant seminarium om Nordens utveckling. Gunnar Wetterberg, som har föreslagit en ny nordisk union, kommer och utvecklar sina tankar i ämnet.

This entry was posted in General and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Till Norge

  1. z999 says:

    “Blir det lite trögt med moderering av kommentarer …”

    Ska försöka hålla mig i skinnet. Men du har ju extremt lite censur.

  2. Du brukar hålla dig i skinnet. Att stoppa åsikter som jag inte håller med om är mig totalt främmande, dessutom gör det att jag tvingas att spetsa min egen motargumentation vilket är en av de största fördelarna för mig att ha bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.