Hälsning från ett soligt Tenerife

Om ni tycker att det är dålig aktivitet här på bloggen den kommande veckan så beror det på att jag spenderar min tid med familjen på Tenerife. Sitter just nu i solen vid poolen på hotellet. Igår åkte vi ifrån 13 minusgrader och nu är det ca 20 grader plus solens varma strålar. Kroppen fick en chock.

Eftersom det inte lär bli så mycket ledighet i sommar när valrörelsen drar igång så bestämde vi oss för att ta semestern nu istället. Hade tänkt att ha mobilen avstängd hela tiden, men nu när barnen är på Bamseklubben så fick jag sätta på den. Mindre än en kvart senare ringde en journalist… Men vem klagar när poolen väntar för några längders simning innan det är dags att hämta barnen.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

10 Responses to Hälsning från ett soligt Tenerife

 1. z999 says:

  Du är alltså efterlyst av polisen?

 2. Uffe says:

  Väldigt trevligt resmål du valt. Om du vill ha tips på saker att göra eller platser att besöka kan du höra av dig, jag bodde på ön som liten och har fortfarande en del kontakt med folk där nere. Om inte annat så finns en underbar restaurang som heter “Valencia” längs med den gamla vägen från Tacoronte västerut. De serverar öns bästa paella, men du kan inte vänta dig att personalen pratar annat än spanska 😉

 3. z999, ???

  Uffe, härlig plats att växa upp på. Vi var här en gång för några år sedan och då hade vi hyrbil och körde runt på ön, men den här gången, med tre småbarn, så blir vi kvar på hotellet och i närheten. Men tack för tipset ändå!

 4. Uffe says:

  Beroende på hur små barnen är kanske ni skulle testa Las Teresitas: en sandstrand som ligger några kilometer öster om Santa Cruz. Den är väldigt barnvänlig, med en vågbrytare hundra meter ut i vattnet. Den borde vara lite roligare än hotellets pool, men om barnen är små nog ser de ingen skillnad ändå…

  Annars finns också La Caldera, uppe i bergen. Också barnvänligt, med (åtminstone på min tid) en lekplats för barnen mitt i grytan. Där finns ett antal grillplatser att laga mat vid, om man vill det, men ta i så fall med egen kol/ved.

 5. frekar06 says:

  Johan,

  Vi (jag och familjen) var i Trysil och åkte skidor vecka 1. Där var det 26 minusgrader och solsken hela dagarna. Varför åka på solsemester när man kan njuta av 26 minusgrader och sol samtidigt som man kastar sig ner för pisterna? Ha en fortsatt trevlig vistelse på Tenerife!

 6. z999 says:

  “z999, ???”

  Ja? Jag tog för givet att du hade stuckit till Spanien med polisen i hälarna.

 7. z999 says:

  Bry dig inte om nedanstående länk Linander, men när du kommer hem igen kan du ju kolla den.
  http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.288149-centerveteran-till-sverigedemokraterna

  Ha fortsatt trevligt i Spanien, även om jag tror att det är fel hälsomässigt att tidigarelägga semestern för att sen arbeta ihjäl sig fram till september.

 8. Jag har aldrig hört talas om Sven Niklasson och detta är förmodligen enda gången han har fått uppmärksamhet i GP…

  Men att en man som vill ha hemmafrulön inte känner sig hemma i Centerpartiet förvånar mig inte ett dugg.

 9. z999 says:

  @Linander:
  Det beror väl på vilken vikt han lägger vid frågan? Men jag misstänker att om han är för hemmafrulön så har han en del andra konservativa värderingar som ligger närmare SD än centern. Känd eller inte så tycks han vara en vettig person och kunnig inom politik/demokrati och en person som SD behöver. SD har svårt att få folk att engagera sig politiskt på grund av det politiska våldet liksom alla andra partier.

 10. Om det är en tillbakagång till hemmafruarnas tid som SD vill ha så tycker jag att de ska vara tydliga med det.

  Men, förresten, borde inte invandrarkvinnor från muslimska länder vara ett gott föredöme för SD? De är med all säkerhet (utan att jag har någon statistik att hänvisa till) hemmafruar i betydligt större omfattning än andra kvinnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.