Stendött i politiken

Det händer ingenting, det är stendött i politiken. Jag brukar läsa på DN:s politiksida, men där är inte en enda artikel inlagd sedan i fredags (7/8). De kanske har problem med sin uppdatering, men oavsett om det är några artiklar som borde finnas där så känns det ändå väldigt dött. När hörde ni Mona Sahlin säga någonting om socialdemokraternas politik senast? Jag tror inte att jag hört henne sedan Almedalen. Å andra sidan har inte “min egen” partiledare Maud Olofsson synts så mycket heller. (Häromdagen var det dock en nyhet om miljöbilar.)

Det är nästan konstigt att inte fler av oss politiker försöker använda sommarens nyhetstorka till att få ut politiska förslag. Jag har försökt göra en sak idag om häktningsregler för unga, får se om det blir något i morgondagens tidning. Stiljten beror kanske på att många försöker ta längre ledighet i år eftersom vi vet att semestern nästa år, då det är valår, blir mycket begränsad.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

5 Responses to Stendött i politiken

  1. Kapten Kalas says:

    Du kan ju alltid skriva något om hur alliansen våldtar integritetspolitiken, det brukar ju vara populärt. En kommentar till Christian Engströms text om Lena Ek vs Åsa Torstensson?

  2. Peter says:

    Det finns just nu ett (oavsiktligt?) politiskt utspel på Politikerbloggen av Rick Falkvinge, som kanske kan intressera.

  3. Trevligt att Christian Engström funderar över Centerpolitiker, men någon sådan text har jag inte läst.

  4. Intressant att PP vill förändra hela EU-samarbetet till ett överstatligt samarbete där Europaparlamentarikerna ska kunna stifta lagar som ska gälla i Sverige utan att riksdag eller regering kan besluta annat. Helt plötsligt står PP som det parti som vill ta mest makt från nationerna och lägga på EU.

    Tydligen släppte Rick Falkvinge denna blogg på min kollega Staffan Danielssons blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.