Gå och rösta!

Visserligen är det rekordmånga som redan har förtidsröstat, men jag tycker ändå att en uppmaning är på sin plats: Gå och rösta imorgon!

Oavsett vilket parti som passar dina åsikter bäst så tycker jag att det är viktigt att gå och rösta. Lägg helst din röst på Centerpartiet, men även om det blir Sverigedemokraterna, Junilistan eller Piratpartiet så tycker jag att du ska gå och rösta.

När du då är där i vallokalen och ska lägga ner din valsedel i kuvertet, glöm inte att kryssa din favoritkandidat. I Europaparlamentet är det extra viktigt att få in ledamöter som har förmågan att göra skillnad. Vem som helst kan sitta fem år i Bryssel och prata och trycka på voteringsknappen, men det är inte alla som har kunskapen, kapaciteten, förtroendet och därmed möjligheten att förändra.

När Aftonbladet gjorde sin granskning av partiernas toppkandidater så hamnade Lena Ek i topp. “Driven förhandlare med ett brett nätverk och goda språkkunskaper”, menade Aftonbladet. Jag kan bara hålla med och därför har jag kryssat Lena Ek.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

6 Responses to Gå och rösta!

 1. Antiism says:

  Säger som Linander..gå och rösta oavsett vilket parti ni än väljer.

  Oavsett man är för eller emot…Sverigedemokrat, Vänsterpartist, Piratpartist eller något annat…gå och rösta!

  Att få rösta är det starkaste fundamentet för och i en demokrati, och enda gången varje enskild får säga sin mening.

 2. Mikko says:

  På söder är det folkfest – i vår fantasi –
  För största laget i Stockholm –
  Det kan vi aldrig bli!

 3. Mange says:

  …och på Dn:s omröstning efter slutdebatten i TV fick Lena Ek sämst betyg av tittarna!! Jag kryssar Schlyter 😉

 4. Markus says:

  Stödrösta in Junilistan! Partiet är millimetrar från nya EU-madat. Vi behöver konstruktiva kritiker i Bryssel!

 5. z999 says:

  Jag röstade med tveksamhet på sverigedemokraterna. Jag hoppas att dom kan leva upp till förtroendet för min röst och rätt att rösta är viktig för mig.

 6. Jag tyckte inte heller att Lena kom upp i normal standard i slutdebatten. Å andra sidan är det bättre att få betyget “bäst i Bryssel” än att få betyget “bäst i debatten”. Det viktigaste borde åtminstone vara vad man kan prestera i sitt uppdrag och inte i tv-studion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.