Tänk om SVT!

Självklart ska Piratpartiet få vara med i SVT:s slutdebatt! Det är irriterande att SVT inte kan läsa opinionsundersökningarna och bjuda in de partier som ser ut att kunna få plats i Europaparlamentet. Det är självklart relevant för tittarna att få lyssna på alla de partier och toppkandidater som har en realistisk chans att ta sig in.

Gladast över att bli utstängd är säkert Christian Engström. Han skulle slippa sitta och säga “det har vi ingen uppfattning om” i fråga efter fråga. Självklart spelar han besviken, men han förstår att det är en vinstlott att slippa vara med. Tänk om SVT! Varför ska ni hjälpa Piratpartiet att slippa bli granskade?

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

7 Responses to Tänk om SVT!

 1. Danne says:

  Det är inte så de tänker, de har ett gammalt sätt att tänka vilket innebär att “får de inte vara med i vår fina debatt, så kommer de inte ut med sitt budskap.”

  Därmed tror de att de kan få piratpartiet att tystas.
  Att Ny Demokrati fick komma med med sina rasiståsikter i debatten handlade självklart om att Bert Karlsson använde sitt inflytande i media världen för att få som han ville.

 2. Illwill says:

  Samma gäller SD, SVT är som vanligt inte för folket utan för politikerna.

  Svårt att förvänta sig något annat från ett företag som anser att om de släpper en produkt långt efter att alla i landet skaffat dator, så ska alla automatiskt betala för att Svt släppt en produkt (som antagligen få vill ha).

  Sverige är inte en demokrati och absolut inte ett rättssamhälle, självklart vill de som styr (politiker och media) inte låta kritiska röster (som SD och PP) höras.

 3. Sverigedemokraterna borde bjudas in.

 4. Hans J says:

  Du är som Fritjof Nilsson “Piraten”…

  Du “bättrar dig på slutet”

  Men bara halvhjärtat så då får du ett sådant här svar:

  Javisst, låt Piratpartiet vara med i SVT:s slutdebatt. Det är ju trots allt sveriges tredje största parti! De kommer inte alls att säga “ingen kommentar” det är bara du som inte har riktig kontakt med verkligheten som tror så.

  Däremot behöver ett marginellt parti som Centerpartiet inte medverka. De skulle ju kunna tänkas få frågan om vad i det uppblåsta Centerns “INTEGRITETSMANIFEST” som man genomfört…

  …eller vars frågor (i integritetsmanifestet) man ens röstat för…

  Det skulle ju vara pinsamt.

 5. z999 says:

  Förstår din tanke Johan men du får tänka på väljare som vill ha en givande debatt och information. Jag tycker inte att PP ska vara med liksom andra partier enbart på grund av opinionsundersökningar. Jag tycker att det ska vara grundat på reella valresultat.

 6. Jag har ingenting emot att även SD skulle bjudas in, det är bättre att släppa ut det unkna i friska luften. Dock förstår jag SVT att de måste dra en gräns någonstans. Gränsen borde däremot vara sådan att de som har en riktig chans att ta mandat skulle få vara med.

  Hans J, om du nu är så insatt i Centerpartiets integritetsmanifest från 2006 så kan du väl nämna något i det som Lena Ek röstat mot i Europaparlamentet?

 7. jonas says:

  Jag håller med johans sista inlägg. Inbjud ALLA som vill vara med. Varför inte låta folk få stå till svars för sina tankar och värderingar. Detta gäller såväl sossar, som kd, miljöpatrask(förlåt partiet), sd och pp. Vill & Vågar dom vara med tycker jag att dom skall lätt skall få vara det åxå.

  Kanske vi kan göra ett robinsson med politikerna nästa år, eller är detta kanske politikens variant på robinsson. Uppfyller man inte krav, som man inte får veta vilka dom är , så kan man eventuellt kanske bli inröstad av någon inskränkt apa på svt som tycker att det finns tillräckligt med fog för att släppa in andra.

  Grrrr.!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.