Ännu en tråkig Veberödsnyhet

Det är tungt varje gång jag behöver skriva om en ny tråkig Veberödsnyhet och det har blivit lite väl ofta det senaste året. Den här gången är det en trafikolycka med dödlig utgång. Olyckan hände i en speciell busskorsning, en frontalkrock mellan en av Skånetrafikens bussar och en personbil. Personbilens förare omkom.

Det något märkliga är att de tre senaste Veberödsnyheterna som jag skrivit om har inträffat inom några få kilometer öster om Veberöd. Det var det döda paret som hittades i Häljasjön, sedan cannabisodlingen vid Klostersågen och så nu dödsolyckan vid östra infarten till Veberöd.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ännu en tråkig Veberödsnyhet

  1. z999 says:

    Tragiskt. Även där jag bor tycks såna där saker komma i skov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.