Löjligt IOK

Oj vad hemskt att det finns människor som vill se OS öppningsceremoni på nytt. Vad är problemet? Hade IOK tänkt ge ut en DVD med öppningsceremonin och hade de tänkt att de skulle tjäna ännu fler miljarder på den? Se istället fördelen med att OS får extra uppmärksamhet.

Den Internationella Olympiska Kommittén måste ha bättre saker för sig än att skriva brev till Sveriges regering och klaga på fildelning av OS-invigningen. Granska t.ex. brottningsdomarna som dömde bort Ara Abrahamian.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Löjligt IOK

  1. Daniel says:

    Håller helt med, de borde lägga tiden på att granska myglet i brottningen istället.

  2. Audi A3 Sportback 2.0T Quattro says:

    Positivt med lite upphovsrättsrelaterat igen, som naturligtvis är en mycket lättare fråga än grundläggande demokratifrågor som FRA-lagen… 😉

  3. Rätt, Johan. Och hur intressant är öppningsceremonien i höst när de _eventuellt_ ger ut en dvd, jämfört med folkets intresse idag när OS pågår som bäst? What a waste.

    Ara Abrahamians agerande från prispallen kan folk inte ens göra sig sin egen uppfattning om eftersom tomtarna på IOK anmäler allt till Youtubes copyrightavdelning. Så meningarna är delade eftersom så få har sett det. Så kommer det nog alltid att vara, eftersom vi inte får reda på hur han bar sig åt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.