Litauen imorgon

Imorgon åker jag till en tvådagarskonferens i Vilnius, “The role of politicians in changing societies”. Det är Nordiska Rådet som anordnar och det kommer parlamentariker från de nordiska länderna, de baltiska länderna och Vitryssland. Speciellt intressant är att det kommer politiker från fem vitryska oppositionspartier.

Från början var det tänkt att jag enbart skulle vara Sveriges delegat, men pga avhopp så har jag nu också blivit en av föredragshållarna. Det i sig känns inte så nervöst, men jag tycker alltid att det är jobbigare att hålla anförande på engelska (tolkning på konferensen finns endast mellan engelska och ryska) och hade klart föredragit att använda svenska/skandinaviska som vi normalt kan göra i de nordiska sammanhangen.

Ska försöka uppdatera bloggen från Litauen, men räkna inte med att jag hinner svara på kommentarer.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.