Besök på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg

Jag hade aldrig varit där tidigare och blev smått chockad över hur stor mässan är. Det var svårt att orientera sig ens med mässkarta. Jag hittade åtminstone trappan upp till andra våningen där den internationella avdelningen var.

Halv två och en halvtimme framåt hade jag och Svenska Helsingforskommitténs generalsekreterare Robert Hårdh ett samtal på Internationella torgets lilla scen. Temat var: “Övervakning – snart i ett hem nära dig”. Glädjande nog var det så många åhörare att stolarna inte räckte till.

Det går inte att bedöma sin egen insats, men jag blev åtminstone inte svarslös på de frågor som Robert Hårdh ställde. Halvtimmen gick onödigt fort och scenen skulle intas av nästa person.

Passade på att gå en runda på mässan och det var trevligt även om jag inte alls är en “mässmänniska”. För den som gillar att kolla på kändisar så är det ett utmärkt tillfälle. Dagens coolaste kändiskontakt fick jag dock inte på mässan utan på tåget ner till Göteborg, nämligen Tomas Ledin. Jag vill också se så cool ut när jag är 55 år!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.