KGB

Jag hade inte möjlighet att se hela programmet, men det jag såg var riktigt bra. Tycker det är kul att programmet heter just KGB. När vi internt pratat om K-G Bergström på riksdagskansliet har vi kallat honom KGB, men att det skulle vara ett “vedertaget” smeknamn hade jag ingen aning om.

När det gäller statsministerns framträdande så tycker jag att han är för försiktig. Jag tror att det är åtminstone delvis medvetet för att framstå som “statsmannamässig”. Det är möjligt att det är en bra taktik i långa loppet, men jag tycker ändå att försiktigheten går till överdrift. När det gäller KGB:s försök att få fram något nytt från budgeten så var nystartsjobb i offentlig sektor ingen nyhet, det har “läckt ut” tidigare. Jag tycker att Reinfeldt borde haft med sig något större som åtminstone blivit en huvudnyhet i Rapport. Andra ministrar får “läcka” ut delar av budgeten i förväg, så varför skulle inte statsministern kunna göra det.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.