Det tar lite tid innan man får rätt…

Jag har i riksdagen vid flera tillfällen röstat emot partilinjen vad gäller TV-licensen. Mina partikamrater har envisats med att stå för denna förlegade avgift oavsett vad som hänt och jag skrev senast om det här på bloggen i juli förra året.

Jag har glömt att skriva om det tidigare, men under vår stämma i Kalmar förra helgen så fick jag äntligen med mig partiet på min linje. Beslutet blev “fortsatt politiskt oberoende public service men ingen tv-licens”. Vår politik på kulturområdet har utvecklats i rätt riktning på flera sätt det senaste året. Det är just vid riksdagsvoteringar på kulturområdet som jag oftast röstat mot partilinjen, det har gällt TV-licensen men också spelmarknaden och proffsboxning. Även vad gäller spelmarknaden så har stämman gått på “min” linje. Nu återstår bara proffsboxningen…:-)

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Det tar lite tid innan man får rätt…

  1. Jonas Anehamre says:

    Håller med dig helt här Johan. TV-avgiften är dessutom orättvis; varför ska singelhushållen betala lika mycket som en familj på 6 pers. De ser garanterat mer på TV. Om man lägger ner stasi – radiotjänst i Kiruna så betalar jag gärna lite mer i skatt.

  2. site admin says:

    Välkommen Jonas, kul att “träffa” dig här på min blogg.

  3. Pingback: Hultins tankegång

Leave a Reply

Your email address will not be published.