Fidel Castro död?

Det är inte varje dag som tidningen Norra Skåne är först med en världsnyhet, och då inte bara först i Sverige, utan i hela världen. Nja, nu vet jag inte riktigt om jag ska tro på det, men det är onekligen en speciell situation när en tidning dödförklarar en person som alla andra tror fortfarande lever.

Jag är ledamot i Skånska Tidningsföreningen som äger Skånska Dagbladet, Laholms Tidning och Norra Skåne, och jag är god vän med tidningens chefredaktör, men ändå kan jag inte tro på deras uppgifter. Det är helt enkelt för osannolikt för att vara sant. Inte osannolikt att Fidel Castro skulle ha avlidit, utan att denna lokala tidning i nordöstra Skåne skulle vara först med en sådan nyhet. Men är det sant, oj, vilken grej!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Fidel Castro död?

Leave a Reply

Your email address will not be published.