Prioriterat polisarbete?

Jag trodde att de s.k. sopspionerna försvunnit, men även om de inte finns kvar så finns det tydligen gamla mål som ligger på polisstationerna och väntar på utredning. Jag häpnar när jag läser om Victoria Berglund i Västerbotten.

Och även om sopspionerna nu tycker att de utfört ett vettigt arbete så borde väl polisen veta bättre än att prioritera den här sortens “brott”. Dessutom borde det stå klart för alla att en tidning som har min adress på baksidan inte är mitt “ansvar” om barnen bytt bort eller gett den till någon annan. Har polisen inte mer att gå på en tidningens adresslapp borde “fallet” vara lätt att lägga ner. Det kanske finns någon stöld, misshandel eller sexualbrott att ta tag i även i Västerbotten.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Prioriterat polisarbete?

  1. Elmer Fud says:

    Vissa brott är viktigare än andra. Högst på listan står fortkörning och fildelning. Sen kommer felplacerade tidningar och stekpannor. Lätt att klara upp och bra för statistiken. Dessutom kan de utredas nästan i sin helhet av en civilanställd.

    Andra brott som misshandel, våldtäkt, inbrott och andra tjyverier kräver tankearbete från en riktig polis så de brotten får stå tillbaka.

  2. Onekligen ett effektivt sätt att se till att alla slänger allting i soporna istället. För till miljöstationen vågar man ju inte gå…

Leave a Reply

Your email address will not be published.