Tasso hade behövts i Vänsterpartiets riksdagsgrupp

Vänsterpartiets f.d. riksdagsledamot Tasso Stafilidis kommer idag med hård kritik mot Vänsterpartiet i en svd-intervju. Han meddelar också att han helt lämnar Vänsterpartiet eftersom han inte kan vara med i ett parti som styrs av en “sekt” där kommunister styr.

Jag har haft ett mycket gott samarbete med Tasso i riksdagens HBT-grupp, som han en gång startade. Han är en duktig politiker som ser till resultat och kan samarbeta för att uppnå resultaten. Tyvärr är den sortens politiker i princip utrotade från Vänsterpartiets riksdagsgrupp. Det är väldigt många nya så jag känner inte alla, men när man lyssnar på debatten så är det kommunistiska ideal som dominerar. Politiker som Tasso, Lars Bäckström, Owe Hellberg och Per Rosengren som fanns i riksdagen för Vänsterpartiet förra mandatperioden lyser nu nästan helt med sin frånvaro.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.