Vad sysslar Danmark med?

Att den danska utvecklingen varit oroväckande i flera år är tyvärr välkänt. Främlingsfientliga Danskt folkeparti har stort inflytande, men även de största partierna Venstre och Socialdemokraterna har lagt förslag som inte något etablerat svenskt parti skulle göra. Glädjande som centerpartister är att vårt “systerparti” Radikale Venstre (de är inte ett radikalt vänsterparti utan ett borgerligt parti) är ett av de få partier som inte förvandlats till mer flyktingfientligt pga populism.

Hittade en notis om vad dansk flyktingpolitik leder till. Nu får inte Dalai Lama besöka Danmark, han kan varken få visum eller uppehållstillstånd eftersom han lever i exil från sitt hemland Tibet. Sjukt Danmark!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.