4/9 Eslöv och Lomma

Näst sista veckan startade med en debatt på Bergagymnasiet i Eslöv. Hela aulan var full av engagerade elever och de ställde bra frågor till oss på podiet. Det var nästan bara riksdagsledamöter förutom kd och v. Jag tycker att jag fick bra respons och tog för mig lite mer än i debatten i Simrishamn i fredags.

Efter en snabb lunch i Lund så körde jag till Lomma på eftermiddagen. Besökte Lomma Hamn där JM och Skanska ska bygga över 1 000 lägenheter och radhus. I en av JM:s fastigheter har det varit inflyttning och i ytterligare två ska det vara inflyttning i oktober. Husen ligger på gamla eternitfabrikens område och det har varit ett stort saneringsarbete för att kunna bygga på marken. Jag tycker att det finns likheter mellan Lomma Hamn och Bo01-området i Västra Hamnen i Malmö. Skillnaden är att i Lomma har man en underbar sandstrand precis utanför dörren.

Under eftermiddagen blev jag intervjuad av P3-programmet Front, tror att det ska sändas på måndag. Det var en lång intervju om kriminalvård. Ska bli kul att lyssna på vad de klippt ihop. Problemet med riktigt långa intervjuer är att man inte vet vad det blir av det i sändning eller i en artikel.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.