3/9 Torgmöte i Simrishamn

Ett riktigt klassiskt torgmöte med mikrofon, högtalare och nästan inga åhörare…

Jag och Birte Sandberg, som är etta på regionfullmäktigelistan i sydöstra valkretsen, pratade i ca 20 minuter på Hamnplan i Simrishamn på söndagskvällen. Regnmolnen hängde tungt över oss och det hade nästan varit konstigt om det kommit mycket folk. Nu var det ca 10 personer plus ca 15 till som satt och lyssnade men som nog inte, om man ska vara ärlig, kommit dit för vår skull.

Hade det varit fint väder hade det säkert varit fler åhörare, men sånt kan man ju aldrig veta i förväg. Men även om det bara är 10 personer där så tycker jag att det är uteslutet att ställa in, det hade varit att säga att de som kommit inte betyder något. Så för mig är det självklart att göra det bästa av situationen.

This entry was posted in Hänt i valrörelsen. Bookmark the permalink.

One Response to 3/9 Torgmöte i Simrishamn

  1. Johan Folin says:

    Ungefär som när vi stod i ösregnet på Stortorget i Lund och delade ut nudlar till förbipasserande (studenter var målgruppen) med propaganda på. Vi hade ju bestämt att vi skulle göra det, och så illa blev det inte ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.