När populismen tar över

Okej, jag tycker fortfarande att det är bra när andra ändrar uppfattning i min riktning. Därför, välkommen Thomas Bodström. Eller åtminstone välkommen till att han försöker förstå att det är ett problem med en lag som kriminaliserar en majoritet av alla ungdomar. Men läser man intervjun lite noggrannare så är det tveksamt om han egentligen förstått problemet. Snarare är det så att han förstått att socialdemokraterna har ett problem och därför inser han det populistiska behovet av en ändrad inställning.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to När populismen tar över

  1. floodis says:

    “majoritet av alla ungdomar”? Nja, medelåldern för en fildelare i Sverige är faktiskt 26-27 år (stämmer överens med åldern på de tre fildelarna som åtalats och dömts). Jag tycker vi måste komma bort ifrån myten att det är till störst del ungdomar som fildelar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.