Bra av SSU och Anna Sjödin

Jag har tidigare varit hård mot Anna Sjödin här på min blogg så nu är det dags att vara lite snäll. (Självklart för att hon och SSU stöttar Centerpartiet istället för sitt eget parti.)

På SSU:s hemsida kan man läsa om både fildelningen och buggningen, två stora frågor som har varit på tapeten de senaste veckorna. Gissa om SSU står på Bodströms eller Centerpartiets sida? Självklart, det kan väl vem som helst räkna ut att Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund tycker som Centerpartiet…

Senast om fildelningen: “Bodström lakej åt amerikansk skivindustri” och för några dagar sedan om buggningen “- Jag är glad över att riksdagen satte Bodströms kontrollsamhälle i karantän.” De länkar också stolt vidare till tidigare härliga uttalanden som “Bodström spolar ner vår integritet i toaletten” och “Nu får Bodström sluta lägga sig i människors privatliv.” angående lagringen av trafikdata.

Hittade också en liten SSU-notis om “Ännu ett integritetskränkande förslag stoppat” som handlar om FRA:s möjligheter till avlyssning. Jag har inte hunnit skriva om detta de senaste dagarna, men det är mycket glädjande att regeringen nu inte ens vågar lägga fram detta mycket integritetskränkande förslag. Jag skulle egentligen åka till Försvarets Radioanstalt nästa torsdag för att diskutera frågan. Nu missar jag det eftersom min underbara farmor tyvärr gått bort och ska begravas den dagen, men å andra sidan är besöket inte lika aktuellt längre ändå.

SSU börjar verkligen rycka upp sig och visar att de inte är några “lakejer” åt regeringen. Men å andra sidan visar de också tydligt att om man tycker som SSU i integritetsfrågor och fildelningsfrågor så bör man rösta på Centerpartiet istället för på socialdemokraterna.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.