Ulvskog gör rätt

Skandal – då far Ulvskog på semester” Detta är en rubrik i Aftonbladet idag.

Jag blir så trött på att kvällstidningarna framställer det som en skandal när en politiker för en gång skull prioriterar sin familj. Marita Ulvskog har planerat en resa till Lanzarote med sin dotter sedan ett halvår tillbaka. Självklart skulle hon inte ställa in den för att en idiot vid deras partihögkvarter skickat förtalsmejl om Fredrik Reinfeldt.

Hur snällt skulle det vara mot dottern (vet dock inte om dottern är 7, 17 eller 27 år, och det är klart att det är skillnad om Ulvskog har en vuxen dotter) att tvingas ställa in resan när hon sett fram emot den under flera månader. Även en politiker måste få prioritera sin familj någon gång.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ulvskog gör rätt

  1. site admin says:

    Nu har hon avbrutet sin semester i alla fall. Då frågar man sig vad som hänt på socialdemokraternas partihögkvarter sedan hon reste? Något måste det vara eftersom hon nu fattar ett annat beslut än när hon åkte.

  2. anonym says:

    det är väl klart att om hon har planerat en resa att hon ska åka på den, hur dum får man bli??

  3. site admin says:

    Jo, precis vad jag skrev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.